February 24th - February 25th

23 & 24 ΝΕΟΜΒΡΙΟΥ 2024 ΠΑΡΚΟ ΑΝΤΩΝΗ ΤΡΙΤΣΗ

Athens

ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΕΣ

09:30

Το Πάρκο Περιβαντολογικής Ευαισθητοποίησης ¨Αντώνης Τρίτσης” βρίσκεται ανάμεσα στους Δήμους Αγ. Αναργύρων – Καματερού και Ίλιον. Έχει έκταση 1.100 στρέμματα και αποτελεί μια μοναδική καθημερινή όαση για τους κατοίκους της Αθήνας. Ιδανικό ακόμη για να περάσετε μια όμορφη μέρα με την οικογένειά σας και το αγαπητό σας σκύλο. Διαθέτει όλες τις προϋποθέσεις βάση των κανονισμών διεξαγωγής Canicross. Είναι εύκολα προσβάσιμος και σε κοντινή απόσταση από το κέντρο της Αθήνας. Θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί και για καθημερινές προπονήσεις για εσάς και το σκύλο σας.. Η διαδρομή είναι κυκλική ώστε οι αθλούμενοι να τερματίζουν από εκεί που ξεκίνησαν.

Η δράση θα είναι διήμερη και περιλαμβάνει…

ΣΑΒΒΑΤΟ 23 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ, 2024:

  • -Ενημέρωση «τι είναι το CaniCross και το BIkejoring” 11:00 π.μ
  • -Ενημέρωση για παιδιά από 6 χρονών «CaniCross και αθλητισμός” 11:30 π.μ.
  • -Παρουσίαση εξοπλισμού σκύλου και αθλητή 12:00 π.μ.
  • -Δοκιμή για παιδιά σε διαδρομή mini trainning

ΚΥΡΙΑΚΗ 24 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2024:

  • -Προσέλευση αθλητών και check in 09.30
  • -Εκκίνηση πρώτου σκέλους αγώνα Fun. Ώρα εκκίνησης 12.00
  • -Εκκίνηση δευτέρου σκέλους αγώνα Sport. Ώρα εκκίνησης 14.00

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΩΣ 17.11.2024

ΠΡΟΣΟΧΗ: • Θα πρέπει να διαθέτετε μαζί σας, τον κατάλληλο εξοπλισμό για την περίπτωση αντιμετώπισης κρύου ή βροχής. • Η δράση ακυρώνεται σε περίπτωση αύξηση της θερμοκρασίας εάν ειναι άνω των 20°C και κάτω των -2°C. • Η δράση ακυρώνεται σε περίπτωση δήλωση συμμετοχής κάτω των 15 ατόμων • Σε περίπτωση βροχής ή χιονόπτωσης πριν ή την ώρα του αγώνα, η δράση διεξάγεται κανονικά. • Αν προηγηθεί βροχή και χιόνι, ημερών, θα υπάρχουν συνεχείς ανακοινώσεις με αποστολή e-mail και αναρτήσεις στα Social για την κατάσταση της πίστας.

00 00 00 00 00

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ / TIPS

4

ΠΩΣ ΘΑ ΕΡΘΕΤΕ

Τοποθετείστε στο GPS σας τις συντεταγμένες 38.045552, 23.723296, σε περίπτωση που δεν μπορείτε να έρθετε με συντεταγμένες θα κατευθυνθείτε στη περιοχή Αγ. Αναργύρων. Βρειτε τη Λεωφ. Δημοκρατίας και στριψτε την οδό Σπυρου Μουστακλή.

1

ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΣΚΥΛΟΥ

Θα πρέπει να διαθέτετε μαζί σας οποσδήποτε το βιβλιόριο του σκύλου με τον αριθμό Microchip και όλα τα απαραίτητα εμβόλια. Θα σας ζητηθεί από τον κτηνίατρο του αγώνα.

2

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Απαραίτητος και υποχρεωτικός εξοπλισμός για το canicross Belt (ζώνη) για την μέση, Leash (λουρί) ελαστικό 2m και Harness (σαμαράκι) για το σκύλο και για το Bikejoring και scooter κράνος και αntenna. Στην κατηγορία FUN δεν δεν είναι υποχρεωτικός ο εξοπλισμός

3

ΣΕΙΡΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ

Η εκκίνηση θα δοθεί ανά 30". Σε ειδική περίπτωση όπως μεγάλη συμμετοχή, η εκκίνηση θα δοθεί ανα 15". Θα αναρτηθεί πίνακας με την ώρα εκκίνηση κάθε αθλητή ο οποίος θα πρέπει να τηρηθεί Η σειρά εκκίνησης θα είναι η σειρά εγγραφής στον αγώνα.

5

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Για οποιαδήποτε απορία έχετε, μπορείτε να επικοινωνήτε με την ομάδα του Canicross Greece™ μεσώ e-mail στο support@canicross.gr.

FUN 3.4Κ

H συμμετοχή στο σκέλος FUN είναι ΔΩΡΕΑΝ και μπορούν να τρέξουν από ηλικία 7 χρονών μόνοι ή με συνοδό. Διαθέτει όλες τις προϋποθέσεις βάση του κανονισμού διεξαγωγής. Η διαδρομή είναι κυκλική 3,4km με βαθμό δυσκολίας 1 (μεγ.5) και οι αθλητές τερματίζουν από εκεί που ξεκίνησαν. Είναι μια διαδρομή εύκολη και ιδιαίτερα φιλική για κάποιους που θα ήθελαν να τρέξουν για πρώτη φορά και να εξοικειωθούν στο τρέξιμο μαζί με το σκύλο τους. Το έδαφος είναι ιδιαίτερα μαλακό και προδιαθέτει να τρέξεις άνετα χωρίς κούραση και ταλαιπωρία για τον σκύλο. Η χρονομέτρηση γίνεται κανονικά όπως σε όλους τους αγώνες Canicross. ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΤΩΡΑ. Δώστε την ευκαιρία στον σκύλο σας να τρέξει μαζί σας σε μια μοναδική εμπειρία.

Η διαδρομή είναι 3,4km και ο βαθμός δυσκολίας 1

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: ΕΛΕΥΘΕΡΟ

(Η συμμετοχή περιλαμβάνει: Στους 3 πρώτους χρόνους μετάλλιο και στις υπόλοιπες συμμετοχές Αναμνηστικό Έπαινο. )

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΩΣ 17.11.2024

FUN 3,4K SPECIFICATIONS

09:30

Η εκκίνηση θα δίνεται ανά 30″ για καθε αθλητή. Σε ειδική περίπτωση όπως μεγαλη συμμετοχών η εκκίνηση θα δοθεί ανα 15″.
Θα αναρτηθεί πίνακας με την ώρα εκκίνηση κάθε αθλητή ο οποίος θα πρέπει να τηρηθεί Η σειρά εκκίνησης θα είναι η σειρά εγγραφής στον αγώνα.
Οι συμμετοχές για το σκέλος FUN κλείνουν στις 17.11.2024 (7 ημέρες πριν)

H ΦΟΡΜΑ ΑΓΩΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΗ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΞΕΙ.
ΑΝΟΙΓΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 30 ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ

SPORT 6,6Κ

Το σκέλος SPORT διαθέτει όλες τις προϋποθέσεις βάση του κανονισμού διεξαγωγής. Η διαδρομή είναι κυκλική 6,6km με βαθμό δυσκολίας 2 (μεγ. 5) και οι αθλητές τερματίζουν από εκεί που ξεκίνησαν. Είναι μια διαδρομή εύκολη και ιδιαίτερα φιλική για κάποιους που θα ήθελαν να τρέξουν για πρώτη φορά και να εξοικειωθούν στο τρέξιμο μαζί με το σκύλο τους. Η χρονομέτρηση γίνεται κανονικά όπως σε όλους τους αγώνες Canicross. Απαραίτητος και υποχρεωτικός εξοπλισμός Belt (ζώνη) για την μέση, Leash (λουρί) ελαστικό 2m και Harness (σαμαράκι) για το σκύλο . Αθλητές που θα φέρουν χρόνο κάτω από 5 pace, προκρίνονται για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ιταλία το 2024

SPORT CATEGORIES

CANICROSS

Ανδρών (άνω των 15 χρονών))
Γυναικών (άνω15 χρονών)
Junior (10 – 14 χρονών). Same route as FUN 3,4K
Στην κατηγορία Junior υπάρχει δυνατότητα ενός συνοδού κατά την διάρκεια του αγώνα.

BIKEJORING

Ανδρών (άνω των 15 χρονών))
Γυναικών (άνω15 χρονών)

SCOOTER

Ανδρών (άνω των 15 χρονών))
Γυναικών (άνω 15 χρονών)

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: € 18,00 / ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

(Η συμμετοχή περιλαμβάνει Μετάλλιο, αναμνηστικό T-Shirt – Bib- Κάρτα μέλους )

Σε περίπτωση που σε κάποια κατηγορία υπάρχουν λιγότερες από 2 συμμετοχές δεν δίνεται μετάλλιο

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΩΣ 17.11.2024

SPORT 6,6K SPECIFICATIONS

09:30

Η εκκίνηση θα δίνεται ανά 30″ για καθε αθλητή. Σε ειδική περίπτωση όπως μεγαλη συμμετοχών η εκκίνηση θα δοθεί ανα 15″.
Θα αναρτηθεί πίνακας με την ώρα εκκίνηση κάθε αθλητή ο οποίος θα πρέπει να τηρηθεί Η σειρά εκκίνησης θα είναι η σειρά εγγραφής στον αγώνα.
Οι συμμετοχές για το σκέλος SPORT κλείνουν στις 17.11.2024 (7 ημέρες πριν)

Example Subtitle

Example Title

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Mauris tempus nisl vitae magna pulvinar laoreet. Nullam erat ipsum, mattis nec mollis ac, accumsan a enim. Nunc at euismod arcu. Aliquam ullamcorper eros justo, vel mollis neque facilisis vel.

H ΦΟΡΜΑ ΑΓΩΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΗ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΞΕΙ.
ΑΝΟΙΓΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 30 ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ