ΕΛΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ CANICROSS GREECE...

ΓΙΝΕ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ

Στο Canicross Greece™ έχεις τη δυνατότητα να συμμετέχεις με τον δικό σου τρόπο σε αγώνες δράσεις. Να βρεις ενδιαφέρουσες θέσεις εθελοντισμού καθώς και να αποκτήσεις πρόσβαση σε εκδηλώσεις που δημιουργεί η FULFACE Non Profit Civil Association. Προσφέροντας εθελοντικά τον χρόνο σου, αναπτύσσεις τις δεξιότητές σου, γίνεσαι μέρος μιας δυναμικής κοινότητας και προσφέρεις στο κοινωνικό σύνολο και κάνεις καινούριες γνωριμίες. Το Canicross Greece™ αποτελεί μια από τις δραστηριότητες της FULFACE Non Profit Civil Association. Στόχος της είναι η διάδοση του αθλήματος και η συνεργία με ομαδικό πνεύμα σε ομαδικές δράσεις. Οι εθελοντές είναι οι άνθρωποι, που με τη δική τους πολύτιμη προσφορά συμβάλλουν ουσιαστικά στην υλοποίηση των δράσεων. Οι άνθρωποι αυτοί απασχολούνται σε όλες μας τις δράσεις πανελλαδικά και καλύπτουν βασικές ανάγκες, τόσο με την ειδικότητά τους όσο και με την εκπαίδευσή που θα τους προσφέρει το πρόγραμμα VCCG. Το πρόγραμμα VCCG έχει σαν στόχο την δημιουργία σωστών οργανωμένων εθελοντών με εμπειρία, ώστε να μπορούν να ανταποκριθούν πλήρως ακόμη και σε μια παγκόσμια ή ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Ολοι μαζi
μποροyμε

Όλοι μαζί μπορούμε να προσφέρουμε σε ένα νέο χώρο, σε μια νέα δραστηριότητα που θα δώσει ενδιαφέρον στη ζωή των σκύλων αλλά και σε αυτούς που θέλουν να ασχοληθούν με το Canicross

Γιατι να
γινω εθελοντησ στo CaniCross Greece

Με τον τρόπο σου, αλλά και με τις γνώσεις που διαθέτεις να βοηθήσεις στην ανάπτυξη του σπορ σε όλη την Ελλάδα αλλά και να διοργανώσουμε δράσεις Πανευρωπαϊκού ή και Παγκοσμίου Πρωταθλήματος.

Κανουμε την
διαφορα

Μπορούμε να κάνουμε την διαφορά, μπορούμε να δώσουμε παραπάνω σε πρωτοποριακές ιδέες και καλές πρακτικές με συνεργία και τεχνογνωσία.

Γίνε μέρος μιας μεγάλης παρέας.στο Canicross Greece™. Συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου. Ευχαριστούμε

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Πολη / Τ.Κ.
ΣΕ ΠΟΙΟ ΤΟΜΕΑ ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΑΠΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ?