ΕΛΑΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ...

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗΣ

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η FULLFACE NON-PROFIT-CIVIL-ASSOCIATION...

Η FULLFACE Non Profit Civil Association είναι μια Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρία που έχει σαν σκοπό  τη διάδοση της κυνοφιλκής σχέσης μεταξύ ανθρώπων και σκύλων καθώς και του αθλητικού πνεύματος μέσω αθλητικών πρωτοποριακών δραστηριοτήτων, όπως τρεξίματος αθλητών με σκύλων, ορεινοί περίπατοι, χάραξη διαδρομών επί χάρτου για εκδρομικούς περιπάτους. Δραστηριότητες για την ανάδειξη περιοχών τουριστικού ενδιαφέροντος με δράσεις  όπως εκδρομικές οργανωμένες εξορμήσεις με συνοδεία σκύλων, δράσεις για την διάδοση προστασίας των αδέσποτων ζώων, την προστασία, την ανάδειξη και προώθηση πρωτοποριακών ιδεών με  ιδιαίτερη αξία που αναδεικνύουν παραδοσιακές μεθόδους και καλές πρακτικές για τον τόπο, το περιβάλλον και γενικότερα τον άνθρωπο  σε σχέση με τον σκύλο και το οικοσύστημα. Την ανάδειξη, την ενδυνάμωση και την εκπαίδευση του έμψυχου  δυναμικού  της χώρας πάνω σε θέματα διαχείρισης φιλίας και συμπεριφορά ανθρώπων και σκύλων μέσα από σεμινάρια και δράσεις.  Δράσεις μεταξύ παιδιών και ζώων  για την βελτίωση και της συμπεριφοράς μεταξύ τους.  Εκπαιδεύσεις και δράσεις σε ΑμΕΑ  μέσω θεματικών ενοτήτων για την εξύψωση της ψυχολογικής τους υποστήριξης μέσω των σκύλων. Εικαστικές, φωτογραφικές και video art εκθέσεις προβολής όλων των παραπάνω σκοπών.

Το CaniCross Greece™ τμήμα της FULLFACE Non Profit Civil Association. δίνει τη δυνατότητα στους χορηγούς να επενδύσουν στη μοναδικότητα και την καινοτομία στην Ελλάδα, ενός σπορ διαδεδομένου σε μεγάλο βαθμό σε όλο τον κόσμο. Με αυτό τον τρόπο συμβάλλουν στην ανάπτυξη του σπορ καθώς και στην μοναδικότητα της προβολή τους.

 

Τι μπορεί να πετύχει η χορηγία...
Επίγνωση (awareness) του μηνύματος που θέλει να στείλει ο χορηγός στο κοινό του.
Ενίσχυση του brand και του εταιρικού προφίλ της εταιρείας του.
Περαιτέρω ενίσχυση των σχέσεων της με το κοινωνικό σύνολο
Ευκαιρία για εμπορική προώθηση εμπορευμάτων και υπηρεσιών.
Ευκαιρία για λανσάρισμα νέων προϊόντων
Ευκαιρία για δειγματοληψία (sampling) / έκθεση νέων ή και υφιστάμενων προϊόντων
Διαφοροποίησή του από τον ανταγωνισμό

ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ

Το CaniCross Greece™ διαθέτει εμπειρία και τεχνογνωσία που βασίζεται στην 2χρονη μελέτη και έρευνα καθώς και της ένταξής του στην Παγκόσμια Ομοσπονδία I.C.F.

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Το CaniCross Greece™ διαμορφώνεται σε ένα παρθενικό περιβάλλον και η δυναμική του δημιουργεί προϋποθέσεις ανάπτυξης σε μεγάλο βαθμό σε όλη την Ελλάδα.

ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Άτομα και μέλη του πλαισιώνουν την ομάδα της FULLFACE Non Profit Civil Association, έχουν την εμπειρία να υποστηρίξουν οποιαδήποτε χορηγικό πρόγραμμα.

ΣΤΟΧΟΣ

Στόχος της FULLFACE Non Profit Civil Association είναι να καλλιεργεί μακροχρόνιους δεσμούς με τους χορηγούς για την καλύτερη προβολή τους καθώς και την απόδοση της χορηγίας

Ενδιαφέρεστε για χορηγία? Επικοινωνήστε μαζί μας στο marketing@canicross.gr