ΤΟ ΝΕΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΤΟΥ CANICROSS GREECE

Μετά από ένα τετραετές χρονικό διάστημα, το Canicross Greece™ και με την βοήθεια των συνεργατών της αποφάσισε να υποβάλει το λογότυπό της σε ανανέωση. Ο σχεδιασμός που προέκυψε είναι χαρακτηριστικά δυναμικός και επικοινωνιακός, αντικατοπτρίζοντας τη νέα φάση που ξεκινά.

Ουσιαστική αλλαγή παρατηρείται στην έμφαση που δίνεται στο σήμα, το οποίο σχεδιάστηκε με σκοπό να είναι ευέλικτο και πολλαπλά χρήσιμο σε διάφορα περιβάλλοντα και πλατφόρμες. Η επιλογή αυτή αντανακλά τη διάθεση του Canicross Greece™ να ενισχύσει την αναγνωρισιμότητά του, να φέρει ανθρώπους κοντά του και να επικοινωνήσει αποτελεσματικά το μήνυμά της.

Ο νέος σχεδιασμός δεν αποτελεί απλώς μια ενημέρωση, αλλά μια στρατηγική κίνηση που στοχεύει στο να καθιερώσει το λογότυπο στον χώρο του canicross στην Ελλάδα αλλά και την παρουσία του στο εξωτερικό, παρέχοντας του έναν πιο εντυπωσιακό και σύγχρονο χαρακτήρα. Με αυτή την αλλαγή, το Canicross Greece™ εκφράζει τη σταθερή προσήλωσή του στην ανάπτυξη και την προώθηση της εικόνας του, καθώς και τη δυνατότητα προσαρμογής σε μια ευρύτερη γκάμα εφαρμογών και πλατφορμών.

Παράλληλα με την αλλαγή του λογότυπου, το Canicross Greece™ προχώρησε στην κατοχύρωσή στον ΟΠΙ (Οργανισμό Πνευματικής Ιδιοκτησίας) της παρακάτω φράσεις και σήματα
• CANICROSS GREECE
• CANICROSS GREECE CLUB
• RUN AND FUN WITH MY DOG
Ετσι με αυτό το τρόπο ενισχύει τη νομική του θέση και προστατεύοντας το νέο αισθητικό της στοιχείο. Η κατοχύρωση αποτελεί σημαντικό βήμα για τη διασφάλιση της αναγνωρισιμότητας και της ακεραιότητας του λογότυπου σε έναν ανταγωνιστικό περιβάλλον.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *