ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2023 ΓΕΡΜΑΝΙΑ LEIPA

ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΗ leipa τησ ΓΕΡΜΑΝΙΑσ

Έλληνες Αθλητές του Canicross Greece Προετοιμάζονται για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Leipa, Γερμανία: Υποστήριξη από την ALUSEAL
Μια αναπνοή πριν από το μεγάλο γεγονός του Canicross, οι αθλητές της Ελληνικής Ομάδας, Λουκάς Δαγδηλέλης, Αργύρης Καουνής και Αθανάσιος Καουνής, βρίσκονται σε επιφυλακή για να διαγωνιστούν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Canicross που θα λάβει χώρα τον Οκτώβριο στην πανέμορφη πόλη Leipa της Γερμανίας. Με την πολύτιμη υποστήριξη της εταιρείας ALUSEAL 2023, αυτοί οι αθλητές προετοιμάζονται για μια συναρπαστική εμπειρία αγώνα και αγάπης για τους τετράποδους συντρόφους τους.

ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ

 
 
Το Canicross, ένας αγώνας που συνδυάζει το τρέξιμο με τη συμμετοχή των σκύλων, έχει κερδίσει τις καρδιές των αθλητών και των οικογενειών παγκοσμίως. Οι Έλληνες αθλητές, με τους πιστούς τους σκύλους, θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό στην πίστα, ενώ παράλληλα θα μοιραστούν στιγμές συνεργασίας και αγάπης.
Οι Λουκάς Δαγδηλέλης, Αργύρης Καούνης και Αθανάσιος Καούνης προετοιμάζονται με συνεχή αφοσίωση και προπόνηση για να εκπροσωπήσουν την Ελληνική Ομάδα με τον καλύτερο τρόπο. Η υποστήριξη της εταιρείας ALUSEAL, που αναγνωρίζει τη σημασία της σχέσης μεταξύ ανθρώπου και σκύλου, έχει προσφέρει στους αθλητές την απαραίτητη ενέργεια και εμπιστοσύνη για να προχωρήσουν προς την κορυφή του αγώνα.
Η εταιρεία ALUSEAL, ως βασικός υποστηρικτής του γεγονότος, έχει αποδείξει την δέσμευσή της στον υγιεινό τρόπο ζωή και την ενίσχυση των αξιών της αθλητικής κοινότητας.
Καθώς πλησιάζει η ημερομηνία του αγώνα, οι Έλληνες αθλητές του Canicross συγκεντρώνουν την ενέργειά τους για να πραγματοποιήσουν μια αξέχαστη εμφάνιση στο παγκόσμιο στεφάνι του αθλήματος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *