ICF WORLD CHAMPIONSHIP 2022 Pledran

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ICF 2022 είχε διεξαχθεί στο Pledran της Γαλλίας από τις 28 Απριλίου έως την 1η Μαΐου 2022. Κατεύθασαν περισσότεροι από 800 αθλητές και οι οικογένειές τους καθώς και πάνω από 1.000 σκυλιά αγώνων. Συνολικά, περισσότεροι από 10.000 επισκέπτες και υποστηρικτές είχαν προσέρθει  στο Pledran για 4 ημέρες 

Η Ένωση Canicross Breizh επιλέχθηκε από τη Διεθνή Ομοσπονδία Canicross (ICF) για να είναι υπεύθυνη για τη διοργάνωση αυτού του γενικού πρωταθλήματος. Τα μέλη της ομάδας CanicrossBreizh εργάζονται ήδη από το 2018 και ενώνουν τα ταλέντα τους καθημερινά για να διοργανώσουν ένα μοναδικό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Το Club CanicrossBreizh είναι ήδη πολύ έμπειρο στη διοργάνωση αγώνων κορυφαίου επιπέδου καθώς φιλοξενεί κάθε χρόνο τη μεγαλύτερη γαλλική περιφερειακή διοργάνωση και έχει ήδη διοργανώσει αρκετά Εθνικά πρωταθλήματα. Όλα τα μέλη της ομάδας γνωρίζουν καλά τις προκλήσεις μιας τέτοιας ευθύνης και είναι πρόθυμοι να χρησιμοποιήσουν την εμπειρία τους για να ανταποκριθούν και να υπερβούν αυτές τις προκλήσεις!

Τα σκυλιά δεν είναι “άδειοι δίσκοι” όπου επάνω καταγράφονται συμπεριφορές μαθημένες κατά την διάρκεια της ζωής τους. Ούτε όμως οδηγούνται απο τα γεννετικά χαρακτηριστικά τους και μόνο.
Ο Όμιλος CanicrossBreizh έχει ήδη πολύ μεγάλη εμπειρία στη διοργάνωση διαγωνισμών υψηλού επιπέδου, καθώς φιλοξενεί κάθε χρόνο τον μεγαλύτερο γαλλικό περιφερειακό διαγωνισμό και έχει ήδη διοργανώσει πολλά εθνικά πρωταθλήματα. Όλα τα μέλη της ομάδας γνωρίζουν καλά τις προκλήσεις μιας τέτοιας ευθύνης και είναι πρόθυμα να χρησιμοποιήσουν την εμπειρία τους για να ανταποκριθούν και να ξεπεράσουν αυτές τις προκλήσεις!

“Ο στόχος για αυτό το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα είναι να προσφέρει μια υπέροχη επίδειξη τόσο στους αθλητές όσο και στους επισκέπτες και να τους ενώσει στο πνεύμα αυτού του αθλητισμού”.

– Guélor Collet, Πρόεδρος της CanicrossBreizh

 

Καθώς αυτό το Πρωτάθλημα θα είναι επίσης η πρώτη συνάντηση με τη Γαλλία για πολλούς αθλητές και επισκέπτες, η επιθυμία της CanicrossBreizh είναι να αντιπροσωπεύει περήφανα τις αξίες της τεχνογνωσίας, του δυναμισμού και της φιλοξενίας της όμορφης περιοχής της Βρετάνης. Βeautiful Bretagne region.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *