February 2nd - March 18th

17 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024 ΛΙΜΝΗ ΜΑΡΑΘΩΝΑ

Lake Marathon

ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΕΣ
38.166024, 23.899447

ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Η Λίμνη του Μαραθώνα διαθέτει μια από τις μοναδικές διαδρομές που είναι ιδανικές με  προϋποθέσεις βάση των κανονισμών διεξαγωγής της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας αγώνων Canicross, Bikejoring και Scooter. Είναι μια διαδρομή εύκολη και ιδιαίτερα φιλική για κάποιους που θα ήθελαν να τρέξουν για πρώτη φορά ακόμη και για μικρά παιδιά έτσι ώστε να εξοικειωθούν στο τρέξιμο μαζί με το σκύλο τους και να προετοιμαστούν για την κατηγορία Sport. Το έδαφος είναι ιδιαίτερα μαλακό και προδιαθέτει να τρέξεις άνετα χωρίς κούραση και ταλαιπωρία για τον σκύλο. Η χρονομέτρηση γίνεται κανονικά όπως σε όλους τους αγώνες Canicross.

Η διαδρομή είναι επίσης ιδανική για να να μπορέσετε μέσα από το section Sport να προπονηθείτε σε συνθήκες Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, το οποίο θα διεξαχθεί τέλη Οκτωβρίου στην Ιταλία

ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΤΩΡΑ. Δώστε την ευκαιρία στον σκύλο σας να τρέξει μαζί σας σε μια μοναδική εμπειρία. 

ΚΥΡΙΑΚΗ 17 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024:

  • -Προσέλευση αθλητών και check 10:00
  • -Εκκίνηση πρώτου section Fun. Ώρα εκκίνησης πρώτου αθλητή εκκίνησης 11.30
  • -Εκκίνηση δευτέρου section Sport. Ώρα εκκίνησης πρώτου αθλητή περιπου στις12.45

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΩΣ 10.03.2024

00 00 00 00 00

 

ΠΡΟΣΟΧΗ: • Θα πρέπει να διαθέτετε μαζί σας, τον κατάλληλο εξοπλισμό για την περίπτωση αντιμετώπισης κρύου ή βροχής. • Η δράση ακυρώνεται σε περίπτωση αύξηση της θερμοκρασίας εάν ειναι άνω των 20°C και κάτω των -2°C. • Η δράση ακυρώνεται σε περίπτωση δήλωση συμμετοχής κάτω των 15 ατόμων • Σε περίπτωση βροχής ή χιονόπτωσης πριν ή την ώρα του αγώνα, η δράση διεξάγεται κανονικά. • Αν προηγηθεί βροχή και χιόνι, ημερών, θα υπάρχουν συνεχείς ανακοινώσεις με αποστολή e-mail και αναρτήσεις στα Social για την κατάσταση της πίστας.
ΑΣΦΑΛΕΙΑ:
Η περιοχή του αγώνα ανήκει στην ΕΥΔΑΠ.
Για λόγους ασφάλειας το PARKING των αυτοκινήτων θα βρίσκεται εκτός του χώρου της Λίμνης όπως καθε φορά. Θα υπάρχει σήμανση και οδηγίες

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ / TIPS

4

ΠΩΣ ΘΑ ΕΡΘΕΤΕ

Ανηφορίζεται προς τα Βόρεια Προάστεια, περνάτε την Κηφισιά και φτάνεται στον Αγ. Στέφανο. Κατόπιν ακολουθείτε την Λεωφόρο Μαραθώνος και ανηφορίζεται το βουνό. Φτάσατε!

1

ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΣΚΥΛΟΥ

Θα πρέπει να διαθέτετε μαζί σας οποσδήποτε το βιβλιόριο του σκύλου με τον αριθμό Microchip και όλα τα απαραίτητα εμβόλια. Θα σας ζητηθεί από τον κτηνίατρο του αγώνα.

2

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Απαραίτητος και υποχρεωτικός εξοπλισμός για το canicross Belt (ζώνη) για την μέση, Leash (λουρί) ελαστικό 2m και Harness (σαμαράκι) για το σκύλο και για το Bikejoring και scooter κράνος και αntenna στο section Sport. Στην κατηγορία FUN δεν είναι υποχρεωτικός ο εξοπλισμός

3

ΣΕΙΡΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ

Η εκκίνηση θα δοθεί ανά 30". Σε ειδική περίπτωση όπως μεγάλη συμμετοχή, η εκκίνηση θα δοθεί ανα 15". Θα αναρτηθεί πίνακας με την ώρα εκκίνηση κάθε αθλητή ο οποίος θα πρέπει να τηρηθεί Η σειρά εκκίνησης θα είναι η σειρά εγγραφής στον αγώνα.

5

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Για οποιαδήποτε απορία έχετε, μπορείτε να επικοινωνήτε με την ομάδα του Canicross Greece™ μεσώ e-mail στο support@canicross.gr.

FUN 2,5Κ

FUN 2,5K SPECIFICATIONS

10:00

H συμμετοχή στο σκέλος FUN είναι ΔΩΡΕΑΝ και μπορούν να τρέξουν από ηλικία 7 χρονών μόνοι ή με συνοδό. Διαθέτει όλες τις προϋποθέσεις βάση του κανονισμού διεξαγωγής. Η διαδρομή είναι κυκλική 2,5km με βαθμό δυσκολίας 1 (μεγ.5) και οι αθλητές τερματίζουν από εκεί που ξεκίνησαν. Είναι μια διαδρομή εύκολη και ιδιαίτερα φιλική για κάποιους που θα ήθελαν να τρέξουν για πρώτη φορά και να εξοικειωθούν στο τρέξιμο μαζί με το σκύλο τους. Το έδαφος είναι ιδιαίτερα μαλακό και προδιαθέτει να τρέξεις άνετα χωρίς κούραση και ταλαιπωρία για τον σκύλο. Η χρονομέτρηση γίνεται κανονικά όπως σε όλους τους αγώνες Canicross.

ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΤΩΡΑ. Δώστε την ευκαιρία στον σκύλο σας να τρέξει μαζί σας σε μια μοναδική εμπειρία.

Η διαδρομή είναι 2,5km και ο βαθμός δυσκολίας 1 

Η εκκίνηση θα δίνεται ανά 30″ για καθε αθλητή. Σε ειδική περίπτωση όπως μεγαλη συμμετοχών η εκκίνηση θα δοθεί ανα 15″.
Θα αναρτηθεί πίνακας με την ώρα εκκίνηση κάθε αθλητή ο οποίος θα πρέπει να τηρηθεί Η σειρά εκκίνησης θα είναι η σειρά εγγραφής στον αγώνα.

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: ΕΛΕΥΘΕΡΟ

Η συμμετοχή περιλαμβάνει: ΒΙΒ  & Αναμνηστικό Έπαινο Συμμετοχής
Για τους 3 πρώτους χρόνους μετάλλιο 

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΩΣ 10.03.2024

SPORT 5Κ

SPORT 5Κ SPECIFICATIONS

11:00

Το σκέλος SPORT διαθέτει όλες τις προϋποθέσεις βάση του κανονισμού διεξαγωγής. Η διαδρομή είναι κυκλική 5km με βαθμό δυσκολίας 2 (μεγ. 5) και οι αθλητές τερματίζουν από εκεί που ξεκίνησαν. Είναι μια διαδρομή εύκολη και ιδιαίτερα φιλική για κάποιους που θα ήθελαν να τρέξουν για πρώτη φορά και να εξοικειωθούν στο τρέξιμο μαζί με το σκύλο τους. Η χρονομέτρηση γίνεται κανονικά όπως σε όλους τους αγώνες Canicross. Απαραίτητος και υποχρεωτικός εξοπλισμός Belt (ζώνη) για την μέση, Leash (λουρί) ελαστικό 2m και Harness (σαμαράκι) για το σκύλο . 

SPORT CATEGORIES

CANICROSS

Ανδρών (άνω των 15 χρονών))
Γυναικών (άνω15 χρονών)
Junior (10 – 14 χρονών). Same route as FUN 2,5K
Στην κατηγορία Junior υπάρχει δυνατότητα ενός συνοδού κατά την διάρκεια του αγώνα.
Schools (7 – 9 χρονών). Same route as FUN 2,5K
Στην κατηγορία Junior υπάρχει δυνατότητα ενός συνοδού κατά την διάρκεια του αγώνα.

BIKEJORING

Ανδρών (άνω των 15 χρονών))
Γυναικών (άνω15 χρονών)

SCOOTER

Ανδρών (άνω των 15 χρονών))
Γυναικών (άνω 15 χρονών)

Οι αθλητές που θα φέρουν χρόνο κάτω από 5 pace, προκρίνονται για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ιταλία το 2024

Η εκκίνηση θα δίνεται ανά 30″ για καθε αθλητή. Σε ειδική περίπτωση όπως μεγαλη συμμετοχών η εκκίνηση θα δοθεί ανα 15″.
Θα αναρτηθεί πίνακας με την ώρα εκκίνηση κάθε αθλητή ο οποίος θα πρέπει να τηρηθεί Η σειρά εκκίνησης θα είναι η σειρά εγγραφής στον αγώνα.

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: € 18,00 / ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η συμμετοχή περιλαμβάνει Μετάλλιο, αναμνηστικό T-Shirt Bib– Κάρτα μέλους 

Σε περίπτωση που σε κάποια κατηγορία υπάρχουν λιγότερες από 2 συμμετοχές δεν δίνεται μετάλλιο

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΩΣ 10.03.2024
Example Subtitle

Example Title

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Mauris tempus nisl vitae magna pulvinar laoreet. Nullam erat ipsum, mattis nec mollis ac, accumsan a enim. Nunc at euismod arcu. Aliquam ullamcorper eros justo, vel mollis neque facilisis vel.