Η ελληνικη ομαδα σΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CANICROSS 19-20 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2024 ΣΤΗΝ BARDONECCHIA

Το Canicross είναι ένα συναρπαστικό άθλημα που συνδυάζει το τρέξιμο με τον καλύτερο φίλο του ανθρώπου, τον σκύλο, δημιουργώντας έναν ιδιαίτερο δεσμό ανάμεσα στον αθλητή και το κατοικίδιό του. Κάθε χρόνο, διεξάγεται το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Canicross, το οποίο διοργανώνει μια χώρα μέλος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Canicross (I.C.F.), προσφέροντας μια μοναδική ευκαιρία για κορυφαίους αθλητές και τις ομάδες τους να δοκιμάσουν τις ικανότητές τους σε διεθνές επίπεδο.

Το 2024, το πρωτάθλημα αυτό θα φιλοξενηθεί στην Bardonecchia, μια γραφική περιοχή στις Άλπεις κοντά στο Τορίνο της Ιταλίας, στις 19 και 20 Οκτωβρίου. Η Bardonecchia, γνωστή για την ορεινή της ομορφιά, τις αθλητικές δραστηριότητες και τις άριστες υποδομές της, αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για ένα τέτοιο γεγονός που φέρνει κοντά ανθρώπους και ζώα από όλο τον κόσμο.

Στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Canicross συμμετέχουν πάνω από 40 χώρες, γεγονός που υπογραμμίζει τη διεθνή του εμβέλεια και τη συνεχή του ανάπτυξη ως άθλημα. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, η ελληνική ομάδα Canicross έχει την τιμή να εκπροσωπήσει για ακόμα μια φορά τη χώρα μας, συνεχίζοντας την παράδοση των εξαιρετικών εμφανίσεων.

Η ελληνική ομάδα αποτελείται από τρεις αθλητές: τον Ανδρέα Μαλάμο με τον σκύλο του Saxlas, τον Αργύρη Κούνη με τον σκύλο Buzz, και τον μόλις 12 ετών Αθανάσιο Καούνη, ο οποίος θα αγωνιστεί με τον σκύλο του Pepper. Οι αθλητές αυτοί δεν είναι τυχαίοι, καθώς προκρίθηκαν μέσα από τους τοπικούς αγώνες Canicross που διεξήχθησαν κατά την αγωνιστική περίοδο 2023-2024, αποδεικνύοντας την ικανότητά τους να αγωνιστούν σε υψηλό επίπεδο.

Η συμμετοχή της ελληνικής ομάδας δεν είναι απλώς μια ευκαιρία για διάκριση σε διεθνές επίπεδο, αλλά αποτελεί και σημαντική πηγή έμπνευσης για την ανάπτυξη του Canicross στην Ελλάδα. Ο ενθουσιασμός, η αφοσίωση και η σκληρή δουλειά των αθλητών, καθώς και των σκύλων τους, φέρνουν στο προσκήνιο τη δυναμική αυτού του ανερχόμενου αθλήματος, προωθώντας παράλληλα τις αξίες της συνεργασίας, της πειθαρχίας και της αγάπης για τα ζώα.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Με την Ευγενική Υποστήριξη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *